Verhuur

Frietwagens – Snackwagens – Foodtrucks kopen, leasen of huren

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om de huur, koop of lease van frietwagens, snackwagens, verkoopwagens of koelwagen.

Heeft u een evenement en wilt u een frietwagen, snackwagen, verkoopaanhanger of koelaanhanger huren voor op uw locatie, kijk dan niet verder en bel meteen want bij Cateringbedrijf en Handelsonderneming Kip heeft u een friet/snackwagen/foodtruck of koelwagen die aan alle eisen voldoen en voor een heel gunstige prijs. Al onze wagens zijn voorzien van 2 of 3 frituur pitco op propaangas, bakplaat, koeling, enz.

U kunt deze snackwagens huren per dag, weekend en week. Huurprijzen op aanvraag. Hieronder vind u een overzicht van onze Friet/snackwagens annex foodtruck of koel trailer: Alle bedragen zijn exclusief BTW en borgsom.

Huren mét personeel?

Het is ook mogelijk om een frietwagen met personeel te huren voor uw feestje thuis, uw bedrijfsfeest, schoolfeest of ander evenement.

Verkoop & Lease

Bij ons kunt u tevens terecht voor het kopen of leasen van snackwagens en koel-aanhangers. Deze voorraad kunt u op onze verkoop & Lease-pagina bekijken.